Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Livsstilssamtaler

Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. 

CKU arbejder gennem “what works”-metoden og har haft over 500 personer samtalekonceptet “livsstilssamtaler”. 

CKU påviste i 2014 at have knækket koden til negative tanker, gennem 50 test-personer, der gennem hver deres unikke måde havde oplevet et stærkt brud af deres negative tanker og en stærk forøgelse af deres positive tanker. 

20 års erfaring er nu mundet ud i, at CKU i 2018 har lanceret Danmarks første uddannelse i Positiv Tænkning “Lyngemetoden”.

Lyngemetoden er en gratis bog og en gratis film samt et tilbud om en syv måneders online-uddannelse, hvor værktøjerne bliver serveret gennem livsstilssamtaler, bøger, online-videoer, øvelser, kurser og foredrag.

Med en stærk dokumentationsstyrke har Lyngemetoden nu skabt en vej til mere personlig glæde, balance og succes for dem, der har været igennem uddannelsen.

Er du klar en mere velafbalanceret og positiv livsførelse? 

Livsstilssamtaler giver DIG konkrete værktøjer og redskaber til at få et sundt, godt og produktivt liv, Gennem 30 år har den kognitive tilgang vist sig at give store resultater ved udvikling af sociale og personlige færdigheder. CKU, Center for Kognitiv Udvikling, har udviklet et evidensbaseret indsigtsgivende socialiseringsprogram www.lyngemetoden.dk, som har vist sig at give store målbare resultater. 9 ud af 10 af vores kunder oplever således, at uddannelsesforløbet har givet dem et sundere og et mere berigende liv med mere glæde samt livskvalitet til følge. 

Lyngemetodens uddannelsesforløb giver effektive værktøjer, som har til mål at give konkret viden samt refleksion til at udvikle nye og bedre livsstrategier. I uddannelsesforløber får man mulighed for at fortælle om sine problemer, hvor vi på en positiv måde videregiver konkret viden og redskaber, der vil udruste og motivere brugeren til at træffe nogle sunde valg i fremtiden.

Alle mennesker gør, det bedste de kan, hvis de kan. Hvis de ikke kan, mener vi, at man evt. kunne mangle nogle personlige og/eller sociale kompetencer. Netop dette tilbyder vi gennem Lyngemetoden.

Lyngemetoden er et helt unikt tilbud, som kun udbydes af CKU. I uddannelsesforløbet er vores koncept, hvor vi underviser lige så meget, som vi lytter. Livsstilssamtalerne i Lyngemetoden har dermed til formål at afklare sociale- og personlige kompetencer - og levere værktøjer til videreudvikling.

Se mere på www.lyngemetoden.dk