Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Tankernes magt

Du bliver, hvad du tænker. Søren Lynge tager endnu et livtag med dine vaner, og den måde du tænker på med sin nye bog »Tankernes magt«. Det er både simpelt, svært og hamrende effektivt Der findes rigtig mange selvhjælpsbøger, hvor ressourcestærke voksne mennesker med masser af potentiale kan optimere sig selv lige den sidste smule. Men, hvad stiller man op, når man er usikker, måske havnet i det forkerte selskab, drikker og egentlig ikke vil være sådan længere?

Så går man til Søren Lynge. Igennem 16 år har Søren Lynge drevet CKU, Center for Kognitiv Udvikling. Her tager han bl. a. imod unge med problemer på sit bosted. Både han og hans medarbejdere arbejder intenst med mennesker hver dag. Han holder foredrag og skriver bøger om, hvordan man kan komme videre med sit liv og arbejde med sig selv for at bryde de dårlige vaner og livsmønstre. Dette har han gjort med så stor succes, at der
absolut er grund til at læse Lynges nye bog »Tankernes magt«. Bogen er skrevet i et sprog, som alle kan forstå.

Flydende sprog

Bogens godt 120 sider flyder sprogligt let og er en guide til at komme videre med sit liv. Det lyder banalt, men det er det ikke. Især ikke for denne gruppe af unge, der er havnet i en situation, de måske ikke kan overskue.

Her tages fat på emner, som at styre sine egne tanker og ikke lade sig styre af andres negativitet. Her rundes de positive tanker, hvor Søren Lynge inddrager sin egen kamp for at tænke positivt, og hvordan det er lykkedes ham at få et overvejende positivt sind, selvom livet indimellem driller. Han fortæller om sin egen kamp for at tro på sig selv og den virksomhed, som han har skabt, trods det faktum at der i begyndelsen altid er nogen, der vil trække ham ned. Og han stiller spørgsmålet, om det er de andres forsøg på at fastholde dig og holde dig nede, der skal styre dit liv, eller om det er din egen indre harddisk, der skal opdateres og optimeres, så du selv kan skabe et godt liv?
Stå ved dig selv Søren Lynge får også skrevet en masse om de psykologiske processer omkring mindreværd og de problemer, som det skaber for den enkelte, og ikke mindst opfordrer han til, at turde være sig selv. Det er nemlig kernen i det hele. Hvis man tør træffe nogle, måske ukomfortable, men kloge valg, så skal man også være klar til at stå på mål for dem.

Klar til at være ærlig og ikke skjule sig bag falske facader, smartness eller stimulanser. Man skal turde være åben om sig selv. Så er der heller ikke nogen, der »har noget« på en. Endelig er der naturligvis et afsnit om vredeskontrol. De mange mixede følelser og de mange ting, som udfordret unge kan have oplevet, bliver ofte kanaliseret ud i vrede. Enten mod sig selv eller andre. Men man kan lære at styre den og bruge den konstruktivt til at få det gode liv, som alle inderst inde ønsker sig. At få sig et liv fri for frygt, vrede og skadelige livsmønstre.

Bogen er, ligesom Søren Lynge selv, ikke fordømmende, men blot en guide til et bedre liv. Dem er der mange af derude. Dog ikke til denne målgruppe. Det bliver ikke påstået, at det er nemt. Men med de mange konkrete eksempler fra både Søren Lynge selv samt flere, der fortæller om, hvordan arbejdet med sig selv, har hjulpet dem videre, viser det, at det kan lade sig gøre. Det er så ligetil, så indlysende og så målrettet, at det virker. Selv jeg som voksen og forholdsvis velfungerende, kunne tage mig selv i at tænke, »det er sgu rigtigt« og bruge noget fra bogen. Derfor er denne bog et ”must” til alle, både voksne, unge, forældre, lærere samt behandlere m. fl.

Normalpris 250 kr. Nu 200 kr. inkl. forsendelse

Til iPad/iPhone - 69 kr. - Køb her
Som digital bog - 69 kr. - Køb her
Til klassesæt på DBK / Bogcentralen - 100 kr.