Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Succesfuld Dating

Optimer dit nuværende, eller kommende parforhold

E-Bogen og E-kurset "Succesfuld Dating" vil guide dig, til et liv i sejr og succes. Forfatter Søren Lynge, har solgt over 100.000 bøger, om livskvalitet og mental sundhed.

Bogen og kurset er til for at åbne dine øjne. Alt for meget af din dyrebare tid går til spilde, med relationer der ikke bygger dig op. Mislykkede relationer programmerer os til nederlagsfølelser og de sårer os ikke bare, men skader os for livet. De hæmmer vores evne til at smile, elske og leve.

Du er skabt til succes og denne bog er skabt til at give dig specifikke redskaber, som er livsnødvendige for at:

  • finde smukke relationer
  • opleve fremgang
  • blive elsket og elske andre
  • nyde at være alene 
  • styrke sine mentale færdigheder

Med denne bog og eller kurset kommer du til at vinkel farvel til idioter, svigt, ensomhed, dårlig samvittighed og skuffelser.

“Den ultimative datingguide, virkelig en øjneåbner” Peter, Pilot.

“Bogen og e-kurset fik mig til at føle mig smuk og attraktiv, det har jeg aldrig prøvet før. Louise, Studerende.

“Berigende, for den der vil beriges” Kiri, sygeplejerske.

“Guide til at tiltrække de smukkeste mennesker i livet” Samuel, læge.

”Denne bog / kursus er helt igennem fantastisk, den har åbnet mine øjne overfor hvordan jeg kan øge min egen livskvalitet og hvordan min partner og jeg kan optimere glæden og kærligheden i vores forhold. Bogen giver utrolig mange redskaber, både i relationen til andre, men også til sig selv. Den er håndgribelig, sjov, guidende og lærerig. Jeg kan varmt anbefale alle at læse den, om du så er single, i parforhold, gift eller du lige er blevet alene og ikke kan finde glæden i livet lige nu. Maria, Advokat.