Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Salgs- og leveringsbetingelser

BETALING

I Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk’s webshop betales der udelukkende med kreditkort: (Dankort)

Hos Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk benytter vi SSL teknologien (secure socket layer), til at kryptere dine data, således at ingen andre har mulighed for, at læse de oplysninger du sender til os via internettet:

  • Priser: Alle priser er angivet i Danske Kroner (DKK) inkl. moms. Fragt og evt. tillæg vil fremgå separat af ordrebekræftelsen.
  • Kortoplysninger: Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk gemmer ikke kreditkort oplysninger.
  • Afregningstidspunkt: Når du betaler med Dankort, trækker vi først beløbet ved afsendelse/afhentning af bestillingen.
  • Salg udenfor Danmark: Ved salg udenfor Danmark skal påregnes ekstra fragt/leveringsomkostninger. Disse forsendelser vil ske ved PostNord.

POSITIV MASTERMIND ABONNEMENTSBETALING

Ved tilmelding accepterer du, at Center for Kognitiv Udvikling fra dit kort må trække det aftalte beløb hver den første hverdag i måneden i 7 måneder, i overensstemmelse med det valgte produkt. Der fremsendes kvittering for betaling pr email.

Tilmelding til Positiv Mastermind er bindende fra det øjeblik første betaling er faldet og kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele perioden på 7 måneder, med mindre aftalen opsiges.Kortholder skal være fyldt 18 år eller have tilladelse til indmeldelse fra en forælder eller værge.

Du kan til enhver tid stoppe dit Positiv Mastermind forløb med udgangen af den aktuelle måned. I så fald vil der ikke blive hævet flere penge fra kortet, med mindre du ønsker at genoptage dit forløb. 
Hvis du ønsker at stoppe dit forløb kontakt da Søren Lynge på mplynge@me.com eller pr telefon 70272526. 

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres. Vi beder dig derfor om at kontakte Søren Lynge på 70272526 med nye kortoplysninger omgående, så alle betalinger kan gennemføres.

ORDREN

Bestillingsafgivelse på Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk’s webshop er uden forbindtlighed.

Præsentation af varer og priser på denne hjemmeside er ikke et bindende tilbud, men en opfordring til at gøre et tilbud. Bestilling af varer via hjemmesiden udgør derfor ikke en accept, men derimod et bindende tilbud om at købe de angivne varer til den angivne pris og på de angivne vilkår.

Der er derfor ikke indgået en bindende aftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk. Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til dig.
Kontrakten/aftalen mellem Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk og kunden indgås på dansk.

LEVERINGSTID

Vores normale leveringstid beregnes til 2-5 hverdage

Dette regnet fra du har modtaget ordrebekræftelsen, medmindre andet er angivet. Hvis du bestiller varer som er midlertidigt udsolgt eller ikke kan leveres indenfor 2-5 dage, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Alle pakker leveres med PostNord.

FORBRUGERBESKYTTELSE

Som forbruger er du beskyttet af reglerne for handel på internettet

Reglerne fremgår af Forbrugerstyrelsens hjemmeside på www.forbrug.dk. Specifikt omkring internethandel gå direkte til siden www.net-tjek.dk. Hvis et køb henvises til Forbrugerstyrelsens Klagenævn, retter vi os altid efter nævnets anbefaling.

REKLAMATION

Der ydes 2 års reklamationsret på varer købt hos Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk i henhold til gældende lovgivning

Du skal straks ved modtagelsen og inden varernes forarbejdning/ibrugtagning sikre dig, at disse er korrekte og mangelfri, herunder at antal/mængder stemmer overens med ordrebekræftelsen.

I tilfælde af erstatningsansvar ydes alene godtgørelse efter varernes fakturerede værdi. Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk fraskriver sig udtrykkeligt produktansvar i videst muligt omfang, samt ansvar for tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, dagbøder og andre indirekte tab. Hvis du modtager en forkert vare eller er den defekt ved modtagelse beklager vi naturligvis, og udbedrer fejlen hurtigst muligt. Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk ombytter og fremsender straks en ny vare til dig, når vi har modtaget den forkerte eller defekte vare retur. Dine udgifter vedr. forsendelse af pakken, refunderes direkte til dig via bankoverførsel.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret når du køber på internettet.

Der er dog tilfælde, hvor du ikke har fortrydelsesret (se eksempel herunder) og der gælder også en række betingelser for, at du kan bruge din fortrydelsesret. På www.net-tjek.dk kan du læse om dine rettigheder samt finde omtale af de væsentligste spørgsmål i relation til fortrydelsesretten.

Desuden skal du være opmærksom på, at du selv har det fulde ansvar for returfragten såvel som dens betaling. Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk modtager ikke returforsendelser pr. efterkrav. Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig via bankoverførsel, umiddelbart efter modtagelse af returvaren.

FORBEHOLD

Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk tager forbehold overfor følgende:

Udsolgte varer, mellemsalg, tekniske fejl, pris - og korrekturfejl, typografiske fejl samt eventuelle afgiftsændringer.

Informationen på websitet kan ændres uden varsel.

PERSONDATAPOLITIK

Kun de mest nødvendige oplysninger gemmes.

Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.

Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til trediepart. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger opbevares i maks. 5 år hvorefter de slettes.

  • Kundeoplysninger: Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret og oplysningerne opbevares ikke krypteret.
  • Sletning: Du kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give os besked pr. telefon eller e-mail.


Som registreret hos Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

OPHAVSRET

Indholdet på dette website er ophavsret beskyttet
- og tilhører Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk jf. lov om ophavsret. Artikler, billeder, tekst, illustrationer, lyd, videoklip stilles til rådighed for læsning/visning og må ikke reproduceres, ændres eller kopieres. Du må dog gerne udskrive enkelte kopier eller tage en kopi i digital form til privat brug. Yderligere anvendelse og eksemplar-fremstilling kræver udtrykkelig aftale med Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERSDRIVENDE

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.

  • Fortrydelsesret: Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
  • Reklamationsret: Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.


Venlig hilsen
Center for Kognitiv Udvikling/Dreamcenter.dk

Hent en skabelon til standardfortrydelsesformular