Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Følg os på Facebook

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis koder til http://dkap.dk/

Nyhedsbrev

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Om DKAP

Det Kognitive Adfærdsprogram giver unge nogle konkrete redskaber til at forbedre deres liv i et sprog, som de forstår. 

Gennem videointro, som er aktiv i 24 timer efter køb, vil du modtage ny viden. Til hver video er der et selvreflekterende skema, som vil motiveres den unge til at reflektere over sine egne valg og konsekvenserne af dem.

Download personlig træning i personlige og sociale kompetencer

Velkommen til fremtiden

Det Kognitive Adfærdsprogram tilbyder, via emneopdelte videoer og dertilhørende refleksionsskemaer, ny kognitiv viden til unge med sociale udfordringer. Unge, der kæmper med vrede, kriminalitet, mindreværd og misbrug har alle det til fælles, at de ikke løser deres problemer og sociale udfordringer optimalt. Det kan resultere i misbrug, vold, cutting, druk, dovenskab, hærværk og uløste konflikter, som udløser frustration samt mindreværd, og som i sidste ende koster kommunerne millioner af kroner.

Unge, der ikke lever op til samfundets normer, mangler enten sociale eller personlige kompetencer. Dkap.dk leverer relevant viden og konkrete redskaber til forøgelse af unges kompetencer. Det har hidtil ikke været tilgængeligt nogen steder før nu. 

Hvad gør programmet 

Det Kognitive Adfærdsprogram består af en hjemmeside, hvor man kan downloade diverse samtaleoplæg. Oplæggene er delt op i syv emner alt efter, hvilket type problem den unge har.

Inden for hvert emne kan der uge efter uge downloades nye samtaleoplæg til bearbejdelse af egne sociale kompetencer.

Hvert oplæg består af tre tiltag:

1. Videointro med ny viden.
2. A4 PDF Informationsskema.
3. A4 PDF Refleksionsskema.

Hvert oplæg er ment til at være en times samtaleoplæg mellem en ung og en voksen. Efterfølgende står man med et refleksionsskema som dokumentation for en personlig og social udvikling.

Hvis du:

- Ikke kan styre din vrede
- Har et misbrug
- Har det svært med dig selv
- Har mindreværdskomplekser
- Har for mange problemer

Så er Det Kognitive Adfærdsprogram eventuelt noget for dig.

Anbefaling:

Det Kognitive Adfærdsprogram giver på en fagligt forsvarlig måde dokumentation, anerkendelse og læring til de mange unge, der på vores skole mangler elementære sociale færdigheder. Det har været uundværligt for os og vores trivsel. Programmet er simpelt og enkelt, så alle kan forstå det. 

Lars Andersen, skolelærer

Programmet er ideelt for:

1. Professionelle: At give kognitive redskaber, som nemt og tilgængeligt kan downloades og anvendes til arbejdet med unge. 
2. Forældre: At tilvejebringe viden og konkrete redskaber til at hjælpe egne børn. 
3. Unge: At tilbyde viden og stimulation til at træffe de rette valg via let tilgængelige skemaer.

Se mere på www.dkap.dk