Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Når det skærer i hjertet

Tæt på cutting - Det kan være svært, som pårørende, at rumme den smerte det forvolder, når vores unge ikke har det godt, og man står magtesløs overfor problemerne. Udfordringen opstår for alvor den dag, man opdager ridsemærker på armen af den unge pige.

Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig. Din indre computer husker altså dine handlinger. Fantastisk, ikke?

Fænomenet cutting er et forholdsvis nyt begreb, som har været meget oppe i den pædagogiske debat gennem de sidste år, da mange unge piger landet over har været ramt af det. Denne bog er skrevet til de piger, der skærer i sig selv, deres pårørende samt de pædagogisk professionelle, som arbejder med børnene.

Bogen kan hjælpe med til at åbne op for en, for mange, ukendt verden eller anvendes i forbindelse med projekter både i folkeskoleregi og på videregående uddannelser. Bogen er bygget op over to hoveddele. Første del definerer og forklarer begrebet cutting fagligt. Mens anden del er mere direkte målrettet de unge og deres relationer. Herunder familie, venner, lærere m. fl.

Spændende og relevant læsning, som bør være en del af bogsamlingen på både folke-, skole- og pædagogiske biblioteker. Bogen har dog det minus, at den store spredning i målgruppe, fra teenagebørn til professionelle, bevirker, at enkelte kapitler kan være for fagligt og sprogligt svære for de helt unge.

Normalpris 200 kr. Nu 100 kr. inkl. forsendelse