Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kontaktperson

Søren Lynge har igennem de sidste 20 år haft en specialteam som er specialiseret i resocialiseringen af utilpassende unge med problematikker kendetegnet ved:

- Selvskade
- Bandemiljø
- Kriminalitet
- Misbrug
- Manglende personlige og sociale kompetencer

Søren Lynge er pædagog og specialist i destruktiv og selvskadene adfærd. Søren har udviklet “Det Kognitive Adfærdsprogram” som bliver anvendt til kognitive jeg-støttende samtaler. Søren Lynge underviser bl.a. i Horsens Statsfængsel i “Livskvalitet og resocialisering i praksis”. Gennem vores kontaktpersonteam og Kollegielignende opholdssted tilbyder vi:

- Botilbud
- Resocialiseringsprogram
- Jeg-støttende samtaler
- Kontaktpersonordning
- Udenlandsophold af seks måneders varighed

Vi sætter en ære i at udvikle den unges færdigheder, således at de unge får mulighed for et mere nuanceret uddannelses- og arbejdsliv, som mere matcher deres og samfundets behov. I tråd med dette tilbyder vi en individuel og målrettet udredning af den unges vanskeligheder. Tilbuddet rettes primært mod unge mellem 15 og 23 år.

Kontrakter forhandles individuelt og er målrettet den unges vanskeligheder og udviklingspotentiale. Skriv en mail, så kontakter vi dig for et møde og yderligere præsentation. 

Venlig hilsen Søren Lynge

Ågerupvej 66, 2750 Ballerup
Tlf.: 7027 2526
Mail: kontor@dreamcenter.dk

NB. Du kan frit vælge kontaktperson

I følge loven har enhver ung medbestemmelsesret om hvem der skal være deres kontaktperson. Alle kommuner skal forvalte borgerne skattepenge efter EU og landets love i den bedste økonomiske interesse og ikke efter egetgodtbefindende. 

Derfor er der i følge: Konkurrence og Forbrugerstyrelsen samt den Europæiske Unions udbudsregler, herunder TEUFs grundlæggende principper samt Produktivitetskommissionen i Danmark og Den EU Kommissionen er der frit valg på en aktør (kontaktperson). En sagsbehandler skal af hensyn til borgeren give det åbenlyse bedste tilbud for den individuelle borger. Et kommunalt brud på dette påvirker den danske konkurrence.

Lokalpolitikkere må således ikke tillade Rådhuset og socialforvaltningen at skabe interne lokumsaftaler hvor det kun er egne ansatte der må udføre serviceopgaver for borgere i byen.

Med andre ord har en borger fået tillid til en privat aktør og det er åbenlyst for enhver at opgaven kommer borgeren bedst til gavn med dertilhørende bedre kompetencer og resultater, så bryder det loven at fravælge den private konkurenceevne. Enhver forvaltning skal tilgodese barnet tarv.

Mikkel Balleby, 21 år Horsens

Søren Lynge har med sin stab af medarbejdere fået mig ud af rockermiljøet. I dag er jeg 100% stoffri og under udannelse. Et nyt liv er begyndt. Se min fortælling på video. 

Bertram, 17 år.

Jeg har igennem Søren Lynge og dkap.dk stoppet mit hashmisbrug. Jeg har fået en viden om mig selv, som jeg aldrig nogensinde har haft. Programmet er et ikke-fordømmende program, der har hjulpet mig til selv at erkende konsekvensen af min livsstil.