Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Foredrag i virksomheder

Gennem de sidste 20 år har Søren Lynge valgt at arbejde med kognitive metoder. Han har i de seneste år været en af Nordens mest efterspurgte foredragsholdere med over 150 foredrag om året for fagpersoner og virksomheder. Søren Lynge holder også foredrag i Positiv Psykologi i Norge og Mexico.

Målet for Søren er at udbrede kendskab til den nyeste kognitive forskning og videregive enkle værktøjer, til at forbedre livet for medarbejdere på private og offentlige virksomheder.

-Her skal det øverste billede bibeholdes der er på siden lige nu, stadig til høre for teksten.

For virksomheder eller organisationer holder Søren Lynge foredraget Mental Sundhed kr. 14.200 kr. (ingen moms) + kørsel.

Foredraget er baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk arbejdsmiljø. Foredraget har til formål at optimere god effektiv problemløsning, mindske uhensigtmæssige omkostninger samt øge produktiviteten. Foredraget varer 2 timer.

Foredraget MENTAL SUNDHED

Mental sundhed er forudsætningen for alt form for resultat og succes i livet. 

Søren Lynges populære foredrag handler generelt om positiv tænkning og mental sundhed.

Alt for mange mennesker har fokus på fejl og mangler - og det vi fokuserer på vil voksne - det er en af mange årsager til Danskere er negative. Jo mere irritation, desto mindre glæde og tilfredshed. 

Foredraget vil give mange konkrete redskaber til at flytte fokus og få fornyet positiv energi, optimisme og glæde i hverdagen. 

Du kan læse mere om foredraget i vores PDF

Skriv endelig eller ring lynge@dreamcenter.dk tlf. 60 19 44 60 

Glæder mig til at høre fra Jer. 

Velig hilsen Søren Lynge