Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Information

Mest solgte

Følg os på Facebook

Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Foredrag i virksomheder

Gennem de sidste 20 år har Søren Lynge valgt at arbejde med kognitive metoder. Han har i de seneste år været en af Nordens mest efterspurgte foredragsholdere med over 150 foredrag om året for fagpersoner og virksomheder. Søren Lynge holder også foredrag i Positiv Psykologi i Norge og Mexico.

Målet for Søren er at udbrede kendskab til den nyeste kognitive forskning og videregive enkle værktøjer, til at forbedre livet for medarbejdere på private og offentlige virksomheder.

-Her skal det øverste billede bibeholdes der er på siden lige nu, stadig til høre for teksten.

For virksomheder eller organisationer holder Søren Lynge foredraget Mental Sundhed kr. 14.200 kr. (ingen moms) + kørsel.

Foredraget er baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk arbejdsmiljø. Foredraget har til formål at optimere god effektiv problemløsning, mindske uhensigtmæssige omkostninger samt øge produktiviteten. Foredraget varer 2 timer.

Foredrag med Anders Bircow - 3 Skvat tar fat

Danmarks bedste liveshow kommer igen onsdag den 23. august 2017 kl. 19.00 i Idrættens Hus i Brøndby.

Det er sjov at være en del af et team. Jeg er derfor gået sammen med Anders Bircow og Henrik Mathiasen om Showet "3 Skvat Ta'r Fat.

Ved brug af humor, musik og sketcher, sætter vi fokus på at øge danskernes niveau af hverdagsglæde. Vi deler alle passionen om at gøre det gode danske liv endnu bedre - og det er jo ikke ulovligt at grine og lære lidt samtidigt!

Kom med til en fantastisk aften med masser af sjov og lidt til hjernen.
Find billetter på ticketmaster: http://www.ticketmaster.dk/event/427867