Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Foredrag

Søren Lynge har med over 150 uforglemmelige livsstils- og kompetenceudviklende foredrag om året været en populær foredragsholdere siden 1996.

Søren Lynge har holdt foredrag for et utal af kunder; hundredevis af landets skoler, universiteter, kommuner, hospitaler, Rigspolitiet, Arkitekternes Hus, Danfoss Universe, Telenor, Deloitte, Coop Danmark, Kromann Reumert og mange flere.

Vi gør en indsats, for at forbedre livskvalitet og vilkår for mennesker i Danmark.
Et foredrag med Søren Lynge kan hjælpe mennesker til at ”gå” mere problemfrit og harmonisk gennem livet. Søren Lynge har gennem de sidste 20 år været en af Nordens mest benyttede foredragsholdere. Ikke mange mennesker i Danmark har samme indsigt i mennerskers liv som Søren Lynge og hans team af konsulenter.

Foredragene fokuserer på et udvalg af de mest basale færdigheder for at få et godt liv.
Foredragene har til hensigt at udvikle menneskers sociale- og personlige kompetencer.
Formidlingsmetoden minder mest om stand-up-comedy, men illustrationer, følelser og alvor spiller en væsentlig rolle, når budskaberne skal underbygges.

Efter foredragsafholdelsen kan man fortsætte sin udvikling af ens personlige- og sociale færdigheder gennem vores bøger og/eller kompendium, som udleveres gratis til foredragsarrangøren. 

Kompendiet indeholder et resume af foredraget samt “refleksionsskemaer” til selvudvikling. Er det en skole der booker et foredrag giver vi en gratis kode til vores hjemmeside www.dkap.dk (Det Kognitive Adfærdsprogram - Danmarks eneste online-socialiseringsprogram).  

Her vil eleverne i én måned kunne bearbejde og udfordre deres personlige og sociale færdigheder.