Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Foredrag for skoler

Dit Liv, Dit Valg

For skoler holder vi foredraget “Dit Liv, Dit Valg” kr. 6.500 kr. (ingen moms) + kørsel.

Søren Lynge er Ekspert i Mental Sundhed. Hans foredrag er under konstant udvikling. Foredraget, “Dit Liv, Dit Valg”, tager udgangspunkt i tidens udfordringer. Foredraget rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv.

Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange mennesker, som lever et liv, der er præget af for mange dårlige vaner. 

Under foredraget vil man bl.a. få konkrete værktøjer til:

- At løse sine problemer før de kommer.
- At bytte negative tanker ud med positive.
- At kontrollere frustrationer og vrede.
- At få gjort op med selvdestruktive valg og vaner.

Samarbejdet med Center for Kognitiv Udvikling gør, at vi besidder vi en viden, der giver tilgang til de bedst udviklede teknikker til at regulere uhensigtsmæssig og umoralsk adfærd.

Når det er en skole der booker et foredrag, giver vi en gratis kode til vores hjemmesidewww.dkap.dk (Det Kognitive Adfærdsprogram - Danmarks eneste online-socialiseringsprogram).

Det giver jeres elever samt personale effektive redskaber fra nogle af verdens bedste socialiserings-programmer. Programmet indeholder nogle af de bedst udviklede teknikker og værktøjer til at hjælpe mennesker nemmere og mere problemfrit gennem livet. 
Her vil eleverne I én måned gratis kunne bearbejde og udfordre deres personlige og sociale færdigheder.