Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

De Syv Livsprincipper

Ethvert menneske har ret til at vågne op, smile, føle sig produktiv og værdsat, men desværre bliver manges hverdag ødelagt af unødvendige konflikter og negative tanker.

Hvis du længes efter at forbedre din livskvalitet, må du først løse problemerne inde i dig selv, for her vil du finde årsagen til dine negative tanker og konflikter med andre mennesker. Faktisk kan det lykkes enhver at overvinde livets problemer og følelsesmæssige udfordringer.

Nøglen til et liv i balance er ”De syv livsprincipper”, som jeg i denne bog vil præsentere for
dig. Det er nogle af de bedst udviklede teknikker, der kan sætte dig fri, gøre dig produktiv samt forbedre din indre glæde og livskvalitet. Lærer du at implementere ”De syv
livsprincipper”, vil dit liv uundgåeligt blive lettere og lykkeligere. Teknikkerne vil hjælpe med at forløse dit personlige potentiale og give dig energi til at leve det liv, du drømmer om.

Mens du læser bogen, skal du være forberedt på at blive rykket ud af din komfortzone. Først her kan du bryde dit negative livsmønster og udnytte dit enorme potentiale. Du vil mærke en gradvis positiv ændring, efterhånden som du implementerer ”De syv livsprincipper”. Bogen giver dig desuden helt konkret hjælp i form af forskellige opgaver og refleksionsøvelser.

Husk! Nøglen til et lykkeligt og produktivt liv i balance findes hos dig selv. ”De syv livsprincipper” hjælper dig til at finde den.

Du vil modtage konkrete værktøjer til at løfte dig til et højere niveau samt løsninger til at:

  • Løse dine problemer, allerede inden de kommer
  • Få kontrol over din vrede
  • Gøre op med dine selvdestruktive valg og vaner
  • Tage kontrol over eget liv og egne valg
  • Mindske dine problemer, frem for at forøge dem
  • Tænke mere positivt end negativt.
  • Blive lykkelig.

Glæd dig til at implementere nye redskaber på din vej mod et mere succesfyldt liv. Husk,
at den største forhindring for at få et godt liv, er dig selv.

Rigtig god fornøjelse!
Søren Lynge

Normalpris 250 kr. Nu 200 kr. inkl. forsendelse

Til iPad/iPhone - 69 kr. - Køb her
Som digital bog - 69 kr. - Køb her
Til klassesæt på DBK / Bogcentralen - 100 kr.

"Sjældent har jeg oplevet at læse en bog, som er så sprængfyldt med redskaber og brugbare facts, og som samtidig formår at ramme så mange forskellige målgrupper. Lige fra teenageren, som kæmper med selvværdsproblematikker, til den livserfarne voksne, som er groet fast i familieliv og karriereræs. Enhver kan, hvis man er villig, bruge alle redskaberne i denne bog og blive en langt bedre version af sig selv.

”De Syv Livsprincipper” er en kæmpe inspiration for mig, og den har givet mig fornyet lyst til at udforske og udfordre mig selv langt mere, end jeg gør nu. Bogen har givet mig det los bagi, som jeg havde brug for til at nå endnu længere, drømme endnu større drømme og turde springe ud i projekter, jeg brænder for, selvom de virker umulige. Det eneste, der forhindrer vores drømme, er vores egne begrænsninger. Jeg ved, at denne bog kommer til at forvandle manges liv. Ligesom den har været med til at forvandle mit."

– Marie Andersson, Psykolog

"Denne bog er min livsmanual og personlige guide til at udvikle mit potentiale, slippe af med negative tanker og derved fremme sand livsglæde uden følelser af skam, skyld og fordømmelse."

– Peter Andreasen, Advokat