Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Livsstilssamtaler

Når én i familien har et problem - har hele familien et problem. 

Søren Lynge er specialist i Mental Sundhed. Igennem 20 år har han hjulpet mennesker med at opnå en velafbalanceret og positiv livsførelse. Livsstilssamtaler giver DIG konkrete værktøjer og redskaber til at få et sundt, godt og produktivt liv, Gennem 30 år har den kognitive tilgang vist sig at give store resultater ved udvikling af sociale og personlige færdigheder.

CKU, Center for Kognitiv Udvikling, har udviklet et evidensbaseret indsigtsgivende socialiseringsprogram, som har vist sig at give store målbare resultater. 9 ud af 10 af vores besøgende oplever således, at samtaleforløbet har givet dem et sundere og mere berigende liv med mere glæde samt livskvalitet til følge.

Samtaleforløbet giver effektive værktøjer, som har til mål at give konkret viden samt refleksion til at udvikle nye og bedre livsstrategier. I samtaleforløber får man mulighed for at fortælle om sine problemer, hvor vi på en positiv måde videregiver konkret viden og redskaber, der vil udruste og motivere brugeren til at træffe nogle sunde valg i fremtiden.

Alle mennesker gør, det bedste de kan, hvis de kan. Hvis de ikke kan, mener vi, at man evt. kunne mangle nogle personlige og/eller sociale kompetencer. Netop dette tilbyder vi gennem samtaleforløbet.

Livsstilssamtaler er et helt unikt tilbud, som kun udbydes af CKU. I samtaleforløbet er vores koncept, at vi underviser lige så meget, som vi lytter. Livsstilssamtalen har dermed til formål at afklare sociale- og personlige kompetencer - og levere værktøjer til videreudvikling.

Den største effekt til en livsstilsforandring har vores Positiv Mastermind forløb, hvori der indgår en række livsstilssamtaler m.m. Men er du nysgerrig efter at se, hvilken effekt vores arbejde vil få for dig, kan du med fordel købe et livsstilssamtale forløb.

Livsstilssamtaleforløb.

Forløbet består af:

  • 3 sessioner med Søren Lynge a 50 minutters varighed
  • 5 online reflektionsøvelser a 45 minutters varighed
  • Bog + reflektionsmanual